Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Totuus ja harha

Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

Kolehti kerätään Inkerin kirkon tukemiseen Venäjällä Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta.

Mikkelinpäivän perhemessu

Liturgina Ville Hassinen, Saarnaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen srk-talolla Nepalilainen lähetyslounas.

Alapitkän kirkko

Juhlamessu Alapitkän kirkossa. Huom! EI MESSUA PÄÄKIRKOSSA!

Tervetuloa tänä pyhänä juhlajumalanpalvelukseen Alapitkän kirkkoon, jossa on kirkon uusien urkujen käyttöön siunaaminen sekä kirkon käyttöönotto ikkunaremontin jälkeen. Messun jälkeen nautitaan kirkkokahvit. Ilmainen bussikyyti lähtee seurakuntatalolta klo 9.30 ja palaa kirkkokahvien jälkeen. Toimittaa Lauri Jäntti. Kanttorina ja urkurina Heini Heide.

Kansanlaulukirkko - sadonkorjuun kiitospyhä

Toimittaa Lauri Jäntti. Mahottomat - kansanmusiikkiyhtye vastaa musiikista. Lauletaan hengellisiä lauluja tuttujen kansanlaulujen sävelin ja vietetään ehtoollista. 4H-yhdistys ja MTK:n Lapinlahden osasto tarjoavat kirkkokahvit.