Lapinlahden hengitysyhdistyksen 60 -v. kirkkopyhä. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Hengitysyhdistyksen juhlat jatkuvat messun jälkeen Jussinpihassa, jossa myös kahvitarjoilu.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa

Tämän sunnuntain tekstit kehottavat hoitamaan Jumalalta saatuja lahjoja uskollisesti ja vastuullisesti. Kristityn velvollisuus on käyttää annettuja mahdollisuuksia älykkäästi ja viisaasti, totuudesta tinkimättä. Hänen toimintaansa ohjaa kaikissa elämänvaiheissa uskollisuus myös vähässä.

Kolehti kerätään Orpotyöhön Keniaan Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Mikkelinpäivän perhemessu

Liturgina Ville Hassinen, Saarnaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen srk-talolla Nepalilainen lähetyslounas.

Alapitkän kirkko

Juhlamessu Alapitkän kirkossa. Huom! EI MESSUA PÄÄKIRKOSSA!

Tervetuloa tänä pyhänä juhlajumalanpalvelukseen Alapitkän kirkkoon, jossa on kirkon uusien urkujen käyttöön siunaaminen sekä kirkon käyttöönotto ikkunaremontin jälkeen. Messun jälkeen nautitaan kirkkokahvit. Ilmainen bussikyyti lähtee seurakuntatalolta klo 9.30 ja palaa kirkkokahvien jälkeen. Toimittaa Lauri Jäntti. Kanttorina ja urkurina Heini Heide.

Kansanlaulukirkko - sadonkorjuun kiitospyhä

Toimittaa Lauri Jäntti. Mahottomat - kansanmusiikkiyhtye vastaa musiikista. Lauletaan hengellisiä lauluja tuttujen kansanlaulujen sävelin ja vietetään ehtoollista. 4H-yhdistys ja MTK:n Lapinlahden osasto tarjoavat kirkkokahvit.