Yhteyspäivien iltatilaisuus

Yhteyspäivien iltatilaisuus

Lapinlahden Helluntaiseurakunnan rukoushuone, Kumminkuja 3.

Yhteyspäivien perjantai-illassa on raamattuopetusta ja seurat sekä nuortenilta klo 19.15. Tervetuloa!

Klo 18 raamattuopetus: Hannu Vuorinen. Klo 18.50 kahvitarjoilu. Klo 19.15 seurat: Heikki Huttunen, Tapio Annala ja Minna Kettunen. Kuopion vapaaseurakunnan mieskuoro. Klo 19.15 nuortenilta Helluntaisrk:n nuorisotiloissa, mukana Tuomo Lahtinen.

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina.

Yhteyspäivät on järjestetty Lapinlahdella vuodesta 2004 alkaen. Vuonna 2019 päivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut. seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta ja Iisalmen Vapaaseurakunta sekä Uusheräyksen, Herättäjä-yhdistyksen, Suomen ev.lut Kansanlähetyksen ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen

sielunhoitoon ja esirukoukseen.

Tilaisuuksissa käytetään Viisikielinen –laulukirjaa.

Yhteyspäivien puheet ovat jälkeenpäin kuunneltavissa netissä: lapinlahdenseurakunta.fi/yhteyspaivat