Sanan ja Rukouksen ilta - Yhteyspäivät

Sanan ja Rukouksen ilta - Yhteyspäivät Lapinlahden kirkko

Yhteyspäivien päätöstilaisuuden juontavat Marielse Pelkonen ja Raimo Haverinen. Puhujina Helvi Lahtinen, Maire Lyytinen ja Jouko Kauhanen. Yhteyspäivien päätössanat Lauri Jäntti.

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina.

Yhteyspäivät on järjestetty Lapinlahdella vuodesta 2004 alkaen. Vuonna 2019 päivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut. seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta ja Iisalmen Vapaaseurakunta sekä Uusheräyksen, Herättäjä-yhdistyksen, Suomen ev.lut Kansanlähetyksen ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen

sielunhoitoon ja esirukoukseen.

Tilaisuuksissa käytetään Viisikielinen –laulukirjaa.

Yhteyspäivien puheet ovat jälkeenpäin kuunneltavissa netissä: lapinlahdenseurakunta.fi/yhteyspaivat

Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko

Yhteyspäivien avajaistilaisuus

Tämänvuotiset Yhteyspäivät aloitetaan Varpaisjärvellä. Tervetuloa mukaan! Yhteyspäivien avaussanat Tuomo Lahtinen. Alustus yhteyspäivien teemasta: metropoliitta Arseni. Seurat: Terho Halmemies, Timo Vainikainen ja Pekka Tikkanen. Musiikki: Anna-Kaisa Tolvanen ja Sirpa Halmemies.

Yhteyspäivät

Yhteyspäivien lauantaipäivässä on monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Tervetuloa!

Yhteyspäivät - Päiväseurat klo 12

Puhujina Esko Nissinen, Helvi Lahtinen ja Esko Somero. Lounas ennen seuroja klo 11.15-12.