Mikkelinpäivän perhemessu

Liturgina Ville Hassinen, Saarnaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen srk-talolla Nepalilainen lähetyslounas.

Kirkossa voi nähdä lasten tekemiä enkeliaskarteluita ja nauttia seurakunnan lapsikuoron laulannasta. Perhemessun jälkeen on tarjolla nepalilainen lounas, joka sopii kaikenikäisille. Lounaan hinta on aikuisilta 10€ ja yli kuusivuotiailta 5€. Lähetyslounaalle tulee ilmoittautua etukäteen lastenohjaajille tai Ystävän tuvalle.

ks. Lähetyslounas

Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai)

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Mikkelinpäivää vietetään 29.9. tai, jos se on arkipäivä, seuraavana sunnuntaina.

Alapitkän kirkko

Adventtimessu

Tule laulamaan hoosiannaa ehtoollismessuun! Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit.

Toimittaa Lauri Jäntti. Kirkkokahvit kirkossa.

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa.