Mikkelinpäivän perhemessu

Liturgina Ville Hassinen, Saarnaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen srk-talolla Nepalilainen lähetyslounas.

ks. Lähetyslounas

Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai)

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Mikkelinpäivää vietetään 29.9. tai, jos se on arkipäivä, seuraavana sunnuntaina.

Lähetyslounas

Nepalilainen lounas. Hinta 10 e/aikuinen, 5 e/ yli 6 v lapsi.

Alapitkän kirkko

Juhlamessu Alapitkän kirkossa. Huom! EI MESSUA PÄÄKIRKOSSA!

Tervetuloa tänä pyhänä juhlajumalanpalvelukseen Alapitkän kirkkoon, jossa on kirkon uusien urkujen käyttöön siunaaminen sekä kirkon käyttöönotto ikkunaremontin jälkeen. Messun jälkeen nautitaan kirkkokahvit. Ilmainen bussikyyti lähtee seurakuntatalolta klo 9.30 ja palaa kirkkokahvien jälkeen. Toimittaa Lauri Jäntti. Kanttorina ja urkurina Heini Heide.