Kansanlaulukirkko - sadonkorjuun kiitospyhä

Kansanlaulukirkko - sadonkorjuun kiitospyhä Lapinlahden kirkko

Toimittaa Lauri Jäntti. Mahottomat - kansanmusiikkiyhtye vastaa musiikista. Lauletaan hengellisiä lauluja tuttujen kansanlaulujen sävelin ja vietetään ehtoollista. 4H-yhdistys ja MTK:n Lapinlahden osasto tarjoavat kirkkokahvit.

Vastuu luomakunnasta

Luomakunnan sunnuntaita vietetään jonakin touko-lokakuun sunnuntaina.

Jumala on sanallaan luonut kaiken olevaisen ja ylläpitää sitä. Hän on antanut ihmiselle vastuun luomakunnan huolenpidosta. Ihmisen tehtävä on viljellä ja varjella luomakuntaa ja toimia tuhon voimia vastaan.

TT, Rovasti

Kauneimmat joululaulut - Messu

Liturgina Ville Hassinen, saarnaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Lauletaan kauneimpia joululauluja. Kirkkokahvit kirkossa.

Messu

Gideon-työn kirkkopyhä. Saarnaa Tuomo Lahtinen, Liturgina Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa. Kolehti Gideonien raamattutytölle.