Kansanlaulukirkko - sadonkorjuun kiitospyhä

Kansanlaulukirkko - sadonkorjuun kiitospyhä Lapinlahden kirkko

Toimittaa Lauri Jäntti. Mahottomat - kansanmusiikkiyhtye vastaa musiikista. Lauletaan hengellisiä lauluja tuttujen kansanlaulujen sävelin ja vietetään ehtoollista. 4H-yhdistys ja MTK:n Lapinlahden osasto tarjoavat kirkkokahvit.

Vastuu luomakunnasta

Luomakunnan sunnuntaita vietetään jonakin touko-lokakuun sunnuntaina.

Jumala on sanallaan luonut kaiken olevaisen ja ylläpitää sitä. Hän on antanut ihmiselle vastuun luomakunnan huolenpidosta. Ihmisen tehtävä on viljellä ja varjella luomakuntaa ja toimia tuhon voimia vastaan.

Messu, kanttorin virkaanasettaminen ja Ystäväntupa 20 v.

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttoreina Laura Räihä ja Heini Heide, joka asetetaan virkaan. Myös Ystäväntuvan 20 -v. juhlia vietetään. Kirkkokahvit ja juhla messun jälkeen srk-talolla.

Messu

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Solino -lauluyhtye musisoi. Kirkkokahvit kirkossa.

Messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Mukana nuorisokuoro Heleä.