Lähetysilta

Lähetysilta Seurakuntatalo

Medialähetys Sanansaattajat esittelee havainnollisesti radiolähetystyötä eri puolilla maailmaa. Radiotyö Initiassa on seurakuntamme lähetystyön nimikkokohde. Kahvitarjoilu ja kolehti lähetystyölle.

Tule innostumaan medialähetystyöstä!

Tiedätkö, mitä on medialähetystyö? Missä sitä tehdään ja millaista palautetta siitä saadaan? Entä haluatko oppia lisää Raamatusta?

Tervetuloa kuulemaan, missä ja miten medialähetystyötä tehdään. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) mediatuottaja Merja Kauppinen sekä pitkän linjan lähetystyöntekijä, nykyinen Sansan seniorityöntekijä Seija Uimonen vierailevat seurakunnassa kertomassa maailmanlaajasta medialähetystyöstä. Tilaisuudessa nähdään myös dramatisoituja radiokuuntelijoiden palautteita.

Medialähetys Sanansaattajat on vuonna 1973 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Sansa vie evankeliumia Jeesuksesta radioaalloilla, television, internetin ja mobiiliviestinten välityksellä sinne, missä sitä ei ole vielä kuultu. Ohjelmat tukevat myös vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä.

Paikallisten ihmisten tekemä kristillinen media muuttaa maailmaa, yksi sydän kerrallaan. Tällä hetkellä Sansa tekee ja tukee mediatyötä 35 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa.

Suomessa järjestö tuottaa suosittua Raamattu kannesta kanteen -radio-ohjelmaa, joka on jatkunut radiossa jo vuodesta 1997.

Lisätietoa: sansa.fi facebook.com/Sanansaattajat twitter.com/Sanansaattajat instagram.com/sansa.fi youtube.com/sansatv

Vapaaehtoinen lähetyssihteeri, seurakuntaneuvoston jäsen

Perinteiset Ystäväntuvan Joulumyyjäiset seurakuntatalolla

Joulumyyjäiset la 14.12 klo 12-15 seurakuntatalolla. Myytävänä puuroa, kahvia, kakkuja, pipareita, karjalanpiirakoita ym. Arpajaiset.