Lapsellisten Lapinlahti perhemessut

Lapinlahden monitoimitalo

Lasten ja perheiden tapahtuma

Lapsellisten Lapinlahti perhemessuilla tänä vuonna pääesiintyjänä on Misse-kissa. Misse-kissan lisäksi esiintymässä LA-jouset ja seurakunnan lapsikuoro. Salissa/luokissa on työpajoja, tuote-esittelyä ja myyntipisteitä. Monitoimitalon sisäpihalla paikalla poliisi, paloauto ja kaverikoirat. Luvasssa paljon mukavaa tekemistä lapsille ja perheille. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tarjolla ilmainen ruoka. Tapahtuman avaus ja ohjelmat klo 10-11. Klo 11 alkaen ruokailu ja esittely/myyntipisteet avautuvat. Klo 13 arpajaiset.

HUOM! Monitoimitalon vieressä on rakennustyömaa, joten parkkipaikkoja on rajoitetusti.

Järjestäjä

Lapinlahden kunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta, Lapinlahden Helluntaiseurakunta

vastaava lastenohjaaja

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta) (Sähköpostilla tavoitat läpi viikon ja puhelimitse parhaiten ke ja pe)

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.