Aholansaaripäivä.

Valvomisen sunnuntai
Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Mikkelinpäivän perhemessu

Liturgina Ville Hassinen, Saarnaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen srk-talolla Nepalilainen lähetyslounas.

Alapitkän kirkko

Juhlamessu Alapitkän kirkossa. Huom! EI MESSUA PÄÄKIRKOSSA!

Tervetuloa tänä pyhänä juhlajumalanpalvelukseen Alapitkän kirkkoon, jossa on kirkon uusien urkujen käyttöön siunaaminen sekä kirkon käyttöönotto ikkunaremontin jälkeen. Messun jälkeen nautitaan kirkkokahvit. Ilmainen bussikyyti lähtee seurakuntatalolta klo 9.30 ja palaa kirkkokahvien jälkeen. Toimittaa Lauri Jäntti. Kanttorina ja urkurina Heini Heide.

Kansanlaulukirkko - sadonkorjuun kiitospyhä

Toimittaa Lauri Jäntti. Mahottomat - kansanmusiikkiyhtye vastaa musiikista. Lauletaan hengellisiä lauluja tuttujen kansanlaulujen sävelin ja vietetään ehtoollista. 4H-yhdistys ja MTK:n Lapinlahden osasto tarjoavat kirkkokahvit.