Messu

Aholansaaripäivä. Saarnaa rovasti Ormo Korkalainen Nilsiästä. Liturgina Ville Hassinen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Siioninvirsiseurat srk-talolla.

Valvomisen sunnuntai
Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Lapinlahden seurakunta

TT, Rovasti

Messu

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Yhteisvastuukeräyksen aloituspyhä, kerääjien siunaaminen. Kirkkokahvit kirkossa.

Messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttorina Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa.

Alapitkän kirkko

Messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit.