Aholansaaripäivä. Saarnaa rovasti Ormo Korkalainen Nilsiästä. Liturgina Ville Hassinen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Siioninvirsiseurat srk-talolla.

Valvomisen sunnuntai
Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Alapitkän kirkko

Adventtimessu

Tule laulamaan hoosiannaa ehtoollismessuun! Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit.

Toimittaa Lauri Jäntti. Kirkkokahvit kirkossa.

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa.