Messu

Toimittaa Lauri Jäntti. Kirkkokahvit kirkossa.

2. adventtisunnuntai
Joulujakso, adventtiaika

Kuninkaasi tulee kunniassa

Evankelisessa kristikunnassa tämän päivän aiheena on Kristuksen tuleminen kunniassaan aikojen lopulla. Tämän ilmaisee myös nimitys adventus glorificationis, jonka Eerik Sorolainen Postillassaan (1621) suomensi sanoilla Christuxen cunnialisesta tulemisesta. Seurakunnan tulee kärsivällisesti kilvoitellen odottaa Kristuksen tuloa. Keskelle hätää ja syyllisyyttä seurakunta on saanut lupauksen pelastuksen ajasta. Tämä lupaus täyttää sen toivolla ja ilolla.

Lapinlahden seurakunta

TT, Rovasti

Messu

Liturgi Ville Hassinen, saarna Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Mukana päivärippikoululaisia. Kirkkokahvit kirkossa.

Konfirmaatiomessu

Päiväkoulun konfirmaatiojumalanpalvelus. Toimittaa Ville Hassinen, kanttorina Matilda Toivanen.

Messu. Uusheräyksen kirkkopyhä

Saarnaa pastori Markku Järvelä, liturgina Ville Hassinen ja kanttorina Heini Heide. Messun jälkeen kirkossa kirkkokahvit ja "salamaseurat" yhteyspäivien hengessä.