Uudenvuodenpäivän messu

Huom! klo 13! Tule aloittamaan uusi vuosi Sanan ja ehtoollisen sakramentin ääressä! Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahveja ei ole tällä kertaa.

Uudenvuodenpäivä
Joulujakso, jouluaika

Jeesuksen nimessä

Tammikuun ensimmäinen päivä sai kirkollisen sisältönsä jo ennen kuin sitä vietettiin kalenterivuoden vaihtumisen päivänä. Päivä on ns. joulun oktaavi (kahdeksas päivä, viikon kuluttua vietettävä jälkijuhla). Kuvaus Jeesuksen lapsuudesta on ehtinyt ympärileikkaukseen ja nimenantoon asti, ja siihen liittyen tekstit puhuvat Jeesuksen nimen merkityksestä. Muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei meille ole annettu. Jeesus-nimi merkitsee ’Herra on apu, Herra pelastaa’. Siihen nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.

Lapinlahden seurakunta

TT, Rovasti

Toimittaa Ville Hassinen, kanttorina Matilda Toivanen. Kirkkokahvit kirkossa.

Alapitkän kirkko

Toimittaa Ville Hassinen. Kanttorina Matilda Toivanen. Kirkkokahvit.

Yhteysilta - Teemana Ristin kantaminen

Yhteysiltojen sarja johdattaa syyskuun Yhteyspäiviin, joiden teemana on "Ristin tien kulkijat"