Uudenvuodenpäivän messu

Huom! klo 13! Tule aloittamaan uusi vuosi Sanan ja ehtoollisen sakramentin ääressä! Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa.

Uudenvuodenpäivä
Joulujakso, jouluaika

Jeesuksen nimessä

Tammikuun ensimmäinen päivä sai kirkollisen sisältönsä jo ennen kuin sitä vietettiin kalenterivuoden vaihtumisen päivänä. Päivä on ns. joulun oktaavi (kahdeksas päivä, viikon kuluttua vietettävä jälkijuhla). Kuvaus Jeesuksen lapsuudesta on ehtinyt ympärileikkaukseen ja nimenantoon asti, ja siihen liittyen tekstit puhuvat Jeesuksen nimen merkityksestä. Muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei meille ole annettu. Jeesus-nimi merkitsee ’Herra on apu, Herra pelastaa’. Siihen nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.

Adventin perhekirkko

Jouluaika alkaa! Tule laulamaan Hoosiannaa! Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.