Uudenvuodenpäivän messu

ke 1.1. kello 13.00 - kello 14.15

Lapinlahden kirkko

Huom! klo 13! Tule aloittamaan uusi vuosi Sanan ja ehtoollisen sakramentin ääressä! Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahveja ei ole tällä kertaa.

Uudenvuodenpäivä
Joulujakso, jouluaika

Kuva: Anniina Mikama / Kirkon kuvapankki

Jeesuksen nimessä

Tammikuun ensimmäinen päivä sai kirkollisen sisältönsä jo ennen kuin sitä vietettiin kalenterivuoden vaihtumisen päivänä. Päivä on ns. joulun oktaavi (kahdeksas päivä, viikon kuluttua vietettävä jälkijuhla). Kuvaus Jeesuksen lapsuudesta on ehtinyt ympärileikkaukseen ja nimenantoon asti, ja siihen liittyen tekstit puhuvat Jeesuksen nimen merkityksestä. Muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei meille ole annettu. Jeesus-nimi merkitsee ’Herra on apu, Herra pelastaa’. Siihen nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.


kirkkoherra
Lapinlahden seurakunta
Mykkäläntie 6
73100 Lapinlahti

TT, Rovasti

Katso myös

su 23.2. klo 10.00 -11.00

Lapinlahden kirkko

Kummi- ja vauvakirkko

Tervetuloa koko perhe laskiaisen perhekirkkoon - erityisesti vauvat ja kaikki isommatkin lapset kummeineen! Liturgi Ville Hassinen, saarna Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Myös rippikoululaisten riparirallipäivä alkaa tästä!
ke 26.2. klo 19.00 -20.00

Lapinlahden kirkko

Tuhkamessu

Paastonajan alkaessa voit tuhkamessussa ottaa vastaan tuhkaristin otsaasi katumuksen merkiksi. Myös ehtoollista vietetään. Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heine Heide.