su 5.1. kello 10.00 - 11.15
Lapinlahden kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 120 henkilöä)

Gideon-työn kirkkopyhä. Saarnaa Tuomo Lahtinen, Liturgina Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa. Kolehti Gideonien raamattutytölle.

Sunnuntai 05.01.2020

2. sunnuntai joulusta
Joulujakso, jouluaika

Kuva: Anniina Mikama / Kirkon kuvapankkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Herran huoneessa

Tämän pyhäpäivän perinteisen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Varttuessaan joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta. Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä se yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Sieltä se myös löytää oman kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.