Gideon-työn kirkkopyhä. Saarnaa Tuomo Lahtinen, Liturgina Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa. Kolehti Gideonien raamattutytölle.

Sunnuntai 05.01.2020

2. sunnuntai joulusta
Joulujakso, jouluaika

Herran huoneessa

Tämän pyhäpäivän perinteisen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Varttuessaan joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta. Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä se yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Sieltä se myös löytää oman kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

Alapitkän kirkko

Adventtimessu

Tule laulamaan hoosiannaa ehtoollismessuun! Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit.

Toimittaa Lauri Jäntti. Kirkkokahvit kirkossa.

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa.