Messu

Gideon-työn kirkkopyhä. Saarnaa Tuomo Lahtinen, Liturgina Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa. Kolehti Gideonien raamattutytölle.

Sunnuntai 05.01.2020

2. sunnuntai joulusta
Joulujakso, jouluaika

Herran huoneessa

Tämän pyhäpäivän perinteisen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Varttuessaan joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta. Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä se yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Sieltä se myös löytää oman kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

Lapinlahden seurakunta

TT, Rovasti

Messu

Liturgi Ville Hassinen, saarna Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Mukana päivärippikoululaisia. Kirkkokahvit kirkossa.

Konfirmaatiomessu

Päiväkoulun konfirmaatiojumalanpalvelus. Toimittaa Ville Hassinen, kanttorina Matilda Toivanen.

Messu. Uusheräyksen kirkkopyhä

Saarnaa pastori Markku Järvelä, liturgina Ville Hassinen ja kanttorina Heini Heide. Messun jälkeen kirkossa kirkkokahvit ja "salamaseurat" yhteyspäivien hengessä.