Loppiaisen sanajumalanpalvelus

Tule seuraamaan tähteä! Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja Siioninvirsiseurat Väärnin Pappilassa.

Loppiainen (Epifania)
Joulujakso, loppiaisaika

Jeesus, maailman valo

Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille. Loppiainen muistuttaa kirkon lähetystehtävästä. Joulun sanoma kuuluu kaikille.

Lapinlahden seurakunta

TT, Rovasti

Kummi- ja vauvakirkko

Tervetuloa koko perhe laskiaisen perhekirkkoon - erityisesti vauvat ja kaikki isommatkin lapset kummeineen! Liturgi Ville Hassinen, saarna Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Myös rippikoululaisten riparirallipäivä alkaa tästä!

Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus

Toimittaa Ville Hassinen, kanttorina Heini Heide

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

Toimittaa Lauri Jäntti. Kanttori Heini Heide. Urut vaikenevat.