"Vuos´satojen Karjala" -konsertti

Alapitkän kirkko

Karjala-aiheisia yksinlauluja esittää baritoni Hannu Musakka, säestys Heini Heide.

Baritoni Hannu Musakka konsertoi 75-juhlavuotensa kunniaksi Karjalaisella ohjelmistolla. Tämä ohjelma sopii hyvin erityisesti Alapitkälle, jonka historiassa karjalaisuus on vahvasti näkynyt. Ohjelmassa on yksinlauluja ja yhteislaulua. Olet sydämellisesti tervetullut tähän hienoon konserttiin!

Vapaa pääsy, ohjelma 10e.

www.hannumusakka.fi

Koronavirusepidemian takia yleisötilaisuuksiin saapuvien toivotaan huolehtivan käsihygieniasta sekä välttämään kättelemistä ja muita lähikontakteja. THL:n ohjeiden mukaan taudin lievistä oireista kärsivien on tärkeä sairastaa kotona ja välttää sosiaalisia kontakteja. Sosiaalisten kontaktien vähentäminen on tärkeää myös terveille ihmisille, siten hidastetaan epidemian leviämistä.

Lapinlahden seurakunta

Lapinlahden seurakunta