Yhteiskristillinen sanajumalanpalvelus

su 20.9. kello 10.00 - su 20.9. kello 11.00
Kaunis maalaismaisema, jonka alla suuri kämmen.

Yhteyspäivien jumalanpalveluksessa puheen pitävät kirkkoherra Lauri Jäntti (ev.lut.srk), pastori Teuvo Tikkanen (helluntaisrk.), pastori Pauli Kärki (vapaasrk.) ja isä Arto Leskinen (ortodoksinen srk.) Liturgina on Ville Hassinen ja Kanttoreina Heini Heide ja Kaisa Salo.

Jumalanpalveluksen jälkeen yhteyspäivät jatkuvat lounaalla, seuroilla (klo 12) ja Sanan ja rukouksen iltapäivätilaisuudella (klo 15).

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Jumalan huolenpito

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat ”Autuaampi on antaa kuin ottaa”.

Lapinlahden seurakunta

TT, Rovasti