Vanhusten viikon kansanlaulukirkko ja juhla

to 8.10. kello 10.00 - 11.30
Lapinlahden kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 60 henkilöä)

Valtakunnallisen vanhustenviikon tilaisuus. Kansanlaulukirkon toimittavat pastori Ville Hassinen ja kirkkoherra Timo Vainikainen, kanttorina Heini Heide. Mukana on myös tenori Timo Turunto. Tilaisuus lähetetään myös seurakunnan YouTube-kanavalla.

Vanhustenpäivä ja -viikko

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia!

Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko.

Vanhustenviikkoa vietetään  4.-11.10.2020 teemalla

Onni on vanheta – Lyckan kommer med åldern

Haluamme tänä vuonna löytää ja nostaa esille positiivisia asioita vanhenemisesta. Arjen pieniä ja suuria iloja. Arjessa on paljon asioita, jotka tekevät ihmiset ikääntyessäkin onnelliseksi kivuista ja säryistä huolimatta. Emme halua lakaista ikäviä asioita maton alle, vaan haluamme kerrankin nostaa esille ikääntymisen hyviä puolia.

Haastammekin kaikki miettimään ikääntymistä positiivisuuden kautta.

diakonissa
diakonissa