su 15.11. kello 10.00
Viisi morsiusneitoa astumassa lamput käsissään häähuoneeseen. Toiset viisi ulkona pimeässä.

Toimittaa Lauri Jäntti. Kanttorina Heini Heide.

Valvomisen sunnuntai

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Voit seurata jumalanpalvelusta myös YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun.)

Kolehtivetoomus 15.11.2020

Tänä sunnuntaina kerätään kolehti ilmastotyöhön, yhteisölliseen puidenistutus- ja metsiensuojelutyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kuivuus ja äärimmäiset sääolosuhteet vievät heikoimmassa asemassa olevilta perheiltä mahdollisuuksia elinkeinoon, ravintoon ja puhtaaseen veteen. Yhdessä paikallisten kanssa Suomen Lähetysseura rakentaa ekologisia ja kestäviä vesijärjestelmiä ja viljelymuotoja sekä ruoanvalmistustapoja. Ympäristökasvatuksen avulla parannetaan jätehuoltoa ja kierrätystä.

Kolehtiin voi osallistua myös MobilePayllä tai tekstiviestillä. Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500.

Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155.

Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/3, voimassa 3.1.2020–31.12.2020, myönnetty 3.1.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020, myönnetty 13.8.2019 Ahvenanmaan maakuntahallitus.