Tapaninpäivän sanajumalanpalvelus klo 13

la 26.12. kello 13.00
Kolme kiveä ja laakeriseppele.
Lapinlahden kirkko

Liturgina Ville Hassinen. saarna Lauri Jäntti. Kanttori Martti Rytkönen.

Itä-Suomen Aluehallintoviraston määräys 22.12.2020 on kieltänyt yli 20 henkilön kokoontumiset 22.1. saakka. Avoimiin tilaisuuksiin voi tulla paikan päälle, mutta toivomme, että tilaisuuksia seurattaisiin pääasiassa internetin kautta, mikäli se on mahdollista. Näin läsnä olevien määrä tapahtumapaikalla ei toivon mukaan ylitä kahtakymmentä. Tilaisuuteen tulevien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, käyttää hengityssuojainta mikäli mahdollista, ja pitää 1,5 metrin turvaväli toisiin ihmisiin.

Edellämainitun suosituksen vuoksi jumalanpalvelus on ennakkotiedoista poiketen sanajumalanpalvelus eikä messu. Ehtoollista ei varmuuden vuoksi vietetä joulun ja uudenvuoden aikana.

Voit seurata jumalanpalvelusta YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

tai nettiradion kautta (Tästä linkistä siirryt nettiradion sivulle)

Tapaninpäivä (2. joulupäivä)

Joulujakso, jouluaika

 

Kristuksen todistajat

Toinen joulupäivä, ensimmäisen marttyyrin Stefanoksen ja hänen myötään kaikkien marttyyrien muistopäivä, muodostaa vastakohdan ensimmäiselle joulupäivälle. Jumalan pelastussanoma jakaa ihmiset sen vastaanottaviin ja sen hylkääviin, Kristuksen seuraajiin ja hänen vainoojiinsa. Jumala antaa Pyhän Hengen voimaksi jokaiselle, joka rohkeasti tunnustaa uskonsa Kristukseen.