Uudenvuodenaaton hartaus

to 31.12. kello 20.00
Viinitarhan omistaja ojentaa työmiehelle kirvestä, jota tämä ei ota vastaan. Taustalla kuivahko puu ja viinitarha.
Lapinlahden kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 120 henkilöä)

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Martti Rytkönen.

Itä-Suomen Aluehallintoviraston määräys 22.12.2020 on kieltänyt yli 20 henkilön kokoontumiset 22.1. saakka. Avoimiin tilaisuuksiin voi tulla paikan päälle, mutta toivomme, että tilaisuuksia seurattaisiin pääasiassa internetin kautta, mikäli se on mahdollista. Näin läsnä olevien määrä tapahtumapaikalla ei toivon mukaan ylitä kahtakymmentä. Tilaisuuteen tulevien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, käyttää hengityssuojainta mikäli mahdollista, ja pitää 1,5 metrin turvaväli toisiin ihmisiin.

Voit seurata hartautta YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

tai nettiradion kautta (Tästä linkistä siirryt nettiradion sivulle)

Uudenvuodenaatto

Joulujakso, jouluaika

Aikamme on Jumalan kädessä

Kun kalenterivuoden vaihde uuden ajan alkupuolella vakiintui tammikuun alkuun, joulukuun viimeisen illan aiheeksi tuli muistaa ajan kulumista. Meitä muistutetaan siitä, että elämämme ei riipu ainoastaan maailmassa vallitsevista valloista ja laeista. Elämämme on Jumalan kädessä. Meillä on paljon aihetta kiitokseen ja katumukseen. Uusi vuosi merkitsee myös sitä, että Jumala antaa meille mahdollisuuden aloittaa uudestaan.