su 3.1. kello 10.00
Nuori Jeesus istuu temppelissä ja keskustelee mietteliään näköisten opettajien ja pappien kanssa.
Lapinlahden kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 20 henkilöä), Lapinlahden sankarihautausmaa

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Martti Rytkönen

Itä-Suomen Aluehallintoviraston määräys 22.12.2020 on kieltänyt yli 20 henkilön kokoontumiset 22.1. saakka. Avoimiin tilaisuuksiin voi tulla paikan päälle, mutta toivomme, että tilaisuuksia seurattaisiin pääasiassa internetin kautta, mikäli se on mahdollista. Näin läsnä olevien määrä tapahtumapaikalla ei toivon mukaan ylitä kahtakymmentä. Tilaisuuteen tulevien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, käyttää hengityssuojainta mikäli mahdollista, ja pitää 1,5 metrin turvaväli toisiin ihmisiin.

Voit seurata jumalanpalvelusta YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)

tai nettiradion kautta (Tästä linkistä siirryt nettiradion sivulle)

2. sunnuntai joulusta

Joulujakso, jouluaika

Herran huoneessa

Tämän pyhäpäivän perinteisen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Varttuessaan joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta. Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä se yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Sieltä se myös löytää oman kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

Kolehdin kohteena on Radiolähetystyö Intiassa Medialähetys Sanansaattajat ry:n kautta. Halutessaan voi antaa lahjoituksen Sanansaattajien työlle.

Lahjoitustili: FI 37 5062 0320 0320 18

Keräyslupa Manner-Suomi POL-2017-49311, 12.1.2018–31.12.2020. Poliisihallitus 12.1.2018. Kerätyt varat käytetään medialähetystyöhön (kristillisten radio- ja tv-ohjelmien tuottamiseen ja lähettämiseen, internetin ja muiden sähköisten välineiden avulla) ja seurakuntatyöhön ulkomailla. Kerättyjä varoja käytetään myös kristillisten radio-ohjelmien tuottamiseen ja lähettämiseen Suomessa sekä muun mediatyön kehittämiseen ja tuotantoon Suomessa. Muu mediatyö sisältää mediakasvatusta kotimaassa (kurssi- ja työpajatoiminta) sekä yhdistyksen digitaalisen mediatyön kehittämistä ja tuotantoa (uudet digitaaliset mediat, kuten mobiiliapplikaatiohankkeet).

Manner-Suomi RA/2020/1017, myönnetty 26.08.2020, Poliisihallitus. Voimassa 01.01.2021- Kerättävät varat käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n vuosibudjetin mukaisesti kristilliseen mediatyöhön ulkomailla sekä Kroatian evankelisen kirkon seurakuntatyön tukemiseen. Suomessa varoja käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n omien kristillisten radio-ohjelmien tuottamis- ja lähetyskuluihin, mediatyön kehittämis- ja tuotantotoimintaan sekä digitaalisen mediatyön kehittämiseen ja tuotantoon Suomessa.