su 17.1. kello 10.00
Jeesus istuu pöydän ääressä ihmisten kanssa hääjuhlassa Kaanaan-kylässä. Hän muuttaa veden viiniksi.
Lapinlahden kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 20 henkilöä)

Saarnaa Tuomo Lahtinen, liturgina Ville Hassinen, kanttorina Heini Heide. Gideonit mukana.

Itä-Suomen Aluehallintoviraston määräys 22.12.2020 on kieltänyt yli 20 henkilön kokoontumiset 22.1. saakka. Avoimiin tilaisuuksiin voi tulla paikan päälle, mutta toivomme, että tilaisuuksia seurattaisiin pääasiassa internetin kautta, mikäli se on mahdollista. Näin läsnä olevien määrä tapahtumapaikalla ei toivon mukaan ylitä kahtakymmentä. Tilaisuuteen tulevien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, käyttää hengityssuojainta mikäli mahdollista, ja pitää 1,5 metrin turvaväli toisiin ihmisiin.

Voit seurata jumalanpalvelusta YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)

tai nettiradion kautta (Tästä linkistä siirryt nettiradion sivulle)

2. sunnuntai loppiaisesta

Joulujakso, loppiaisaika

Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Kaanan häitä kuvaava teksti oli aikoinaan yksi loppiaisen aiheista. Kun kertomus tietäjistä liitettiin keskiajalla loppiaiseen, evankeliumiteksti Kaanan häistä sijoitettiin toiseen loppiaisen jälkeiseen sunnuntaihin. Näin kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

Kolehdin kohde on Gideon-järjestölle Raamattujen jakamiseen. Halutessaan voi antaa lahjoituksen Suomen Gideonit ry:n työlle.

Vaajakoskentie 110
40420 JYSKÄ
Puhelin: 045 1283831
Sähköposti: gideon(at)suomengideonit.fi

Pankkitili

FI81 8000 1600 1824 07

MobilePay 52233

Rahankeräyslupa

Keräysluvan saaja: Suomen Gideonit
Rahankeräysluvan myöntänyt viranomainen: Poliisihallitus
Luvan numero: RA/2019/433
Keräyksen toimeenpanoaika: 1.9.2019-31.5.2022
Alue: Koko Suomi Ahvenenmaata lukuun ottamatta

Varat käytetään Raamattujen ja Uusien testamenttien painattamisesta ja jakelusta aiheutuviin kustannuksiin.

Lapinlahden seurakunta

Lapinlahden seurakunta