Roomalainen sadanpäällikkö pyytää Jeesusta parantamaan palvelijansa.
Lapinlahden kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 60 henkilöä)

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide. Musiikissa mukana Minna Kettunen ja Jarkka Rissanen.

Tilaisuuteen tulevien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, käyttää hengityssuojainta mikäli mahdollista, ja pitää 2 metrin turvaväli toisiin ihmisiin.

Voit seurata jumalanpalvelusta YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä) tai nettiradion kautta (Tästä linkistä siirryt nettiradion sivulle)

3. sunnuntai loppiaisesta

Joulujakso, loppiaisaika

Jeesus herättää uskon

Jeesuksen julkinen toiminta on alkanut. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana.

KOLEHTI:

Kristillisten kirkkojen yhteistyön edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta

Lahjoituksen voi tehdä verkkopankissa:

Saaja
Suomen Ekumeeninen Neuvosto

Pankkiyhteys

IBAN FI85 1018 3000 0744 03

BIC: NDEAFIHH

Viitenumero: 1216

Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Helsingin poliisilaitoksen myöntämä pienkeräyslupa. Keräysnumero on RA/2020/1618 ja keräys on käynnissä 01.01.2021 - 31.03.2021 (tai kunnes keräystavoite täyttyy) koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Kiitos lahjastasi!

Lapinlahden seurakunta