su 14.2. kello 13.00
Sokea mies on polvistunut Jeesuksen eteen ja pyytää Jeesusta antamaan hänelle näön.
Alapitkän kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 35 henkilöä)

Toimittaa Lauri Jäntti. Kanttorina on Rami Tuomikoski.

Tilaisuuteen tulevien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, käyttää hengityssuojainta mikäli mahdollista, ja pitää 1,5 metrin turvaväli toisiin ihmisiin.

Voit seurata jumalanpalvelusta YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

Laskiaissunnuntai (Esto mihi)

Pääsiäisjakso, paastonaikaa edeltävät sunnuntait

Jumalan rakkauden uhritie

Sunnuntain suomenkielinen nimi tulee paastoon laskeutumisesta. Pian alkaa yksinkertaisten elämäntapojen, itsekieltäymyksen aika. Sunnuntain latinankielinen nimi esto mihi (= ole minulle) on puolestaan saatu päivän vanhan antifonin alkusanoista (Ps. 31:3).

Jeesuksen julkinen toiminta saavuttaa käännekohtansa. Vaellus Jerusalemiin, kohti kärsimystä ja kuolemaa, alkaa. Mutta juuri tällä tiellä Ihmisen Poika kirkastetaan. Jumalallinen rakkaus voittaa antaessaan itsensä alttiiksi kuolemaan asti. Tarvitsemme silmiemme avautumista, jotta näkisimme, miten Jeesus kärsii meidän puolestamme ja koko maailman puolesta. Vapahtaja kysyy myös meiltä itsemme alttiiksi antamista Jeesuksen seuraamisessa.

Kolehti

Tue Kirkon Ulkomaanavun katastrofityötä, jossa annetaan nopeaa hätäapua ja turvataan lasten ja nuorten koulunkäynti kriisien keskellä.

- Lähetä tekstiviesti APU10 (10 €) tai APU20 (20€) numeroon 16499.

- Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 10224.

- Lahjoita Kirkon Ulkomaanavun työhön: kua.fi/lahjoita.

Kiitos.

Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024. Ahvenmaa ÅLR-2020/6339, voimassa 1.1.-31.12.2021.

Lapinlahden seurakunta