Messu klo 13.00

Paholainen kiusaa Jeesusta. Takana seisoo Jumalan enkeleitä.
Lapinlahden kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 120 henkilöä)

Messu klo 13.00. Saarnaa Marko Oikarinen, Liturgina Ville Hassinen, kanttorina Heini Heide.

Tilaisuuteen tulevien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, käyttää hengityssuojainta mikäli mahdollista, ja pitää 1,5 metrin turvaväli toisiin ihmisiin.

Voit seurata jumalanpalvelusta YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

tai nettiradion kautta (Tästä linkistä siirryt nettiradion sivulle)

1. paastonajan sunnuntai (Invocavit)

Pääsiäisjakso, paastonaika

Jeesus, kiusausten voittaja

Päivän latinankielinen nimi invocavit (= hän huutaa minua) tulee tämän sunnuntain antifonin alusta (Ps. 91:15).

Ensimmäisen paastonajan sunnuntain keskeinen aihe on kertomus Jeesuksen kiusaamisesta autiomaassa. Häntä houkuteltiin pettämään kutsumuksensa, mutta hän voitti kiusaukset. Kiusaaja ei jätä rauhaan ketään nykypäivänkään ihmistä, mutta apumme on Kristus, kiusausten voittaja.

KOLEHTI Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen työlle

Voit lahjoittaa Kansanlähetyksen työlle soittamalla

0600 190 90 (Lahjoitus 20,45 euroa + pvm/mpm)
0600 180 10 (Lahjoitus 10,01 euroa + pvm/mpm)

Lahjoituksesi veloitetaan puhelinlaskussasi. Puhelinlahjoitukset kohdistuvat suurimpaan tarpeeseen.

Voit lahjoittaa myös MobilePayn kautta

MobilePay on mobiililaitteeseen ladattava sovellus, jonka avulla maksaminen tapahtuu älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämältä maksukortilta.

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen numero sovelluksessa on 37850. Maksu maksetaan sovelluksen ”Lähetä”-toiminnolla. Jos lahjoituksen haluaa kohdentaa tietylle henkilölle tai kohteelle, tulee ennen maksamista kohtaan ”Lisää kommentti” kirjoittaa oma postinumerosi sekä henkilön tai kohteen nimi/viitenumero.

Voit lahjoittaa myös Kansanlähetyksen nettisivujen kautta (Linkki vie Kansanlähetyksen sivustolle)

Kiitos lahjastasi ja Jumalan siunausta!

Keräyslupa

Luvan saaja: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys
Luvan numero: RA/2017/54
Toimeenpanoaika: 17.1.2017-31.12.2021
Toimeenpanoalue: Koko maa pois lukien Ahvenanmaa.

Lapinlahden seurakunta

Lapinlahden seurakunta