Päiväkouluryhmän konfirmaatio, 2. ryhmä

su 14.3. kello 13.00
Poika ojentaa Jeesukselle kaloja siunattavaksi. Jeesus siunaa leipiä ja Jeesuksen oppilas jakaa leipiä ihmisille.
Lapinlahden kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 60 henkilöä)

Päiväkouluryhmän konfirmaatio, pappina Ville Hassinen, kanttorina Heini Heide, mukana Saara Kauppinen ja ryhmän isoset. Konfirmaatio toteutetaan rajoitusten vuoksi vain konfirmoitavien nuorten kesken. Jumalanpalvelus striimataan suorana seurakunnan Youtube-kanavalle.

Tilaisuuteen tulevien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, käyttää hengityssuojainta mikäli mahdollista, ja pitää 1,5 metrin turvaväli toisiin ihmisiin.

Voit seurata jumalanpalvelusta YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

tai nettiradion kautta (Tästä linkistä siirryt nettiradion sivulle)

4. paastonajan sunnuntai (Laetare)

Pääsiäisjakso, paastonaika

Elämän leipä

Vanhan antifonitekstin alkusanasta (Jes. 66:10) saatu nimitys laetare (= iloitkaa) ilmaisee, että tämä sunnuntai on eräänlainen levähdyspaikka, virvoittava keidas paastonajan erämaavaelluksella.

Tätä pyhää on sanottu puolipaastosunnuntaiksi, sillä se sijaitsee keskellä paastonaikaa. Toinen nimitys on leipäsunnuntai, koska päivän tekstit puhuvat viidentuhannen ruokkimisesta ja ihmisten tarvitsemasta hengellisestä ravinnosta. Jeesus itse on elämän leipä. Hän jakaa lahjojaan meille ja opettaa meitä jakamaan omastamme tarvitseville. Sisällöltään tämä sunnuntai sivuaa kiirastorstain aihepiiriä.

Lapinlahden seurakunta

Lapinlahden seurakunta