Motoristimessu

su 8.8. kello 11.00
Lapinlahden kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 120 henkilöä)

HUOM! Klo aika! Yhteiskristillinen moottoripyörämessu ulkona kirkonmäellä (sateella kirkossa). Saarna Matti Hirvilammi , liturgi Lauri Jäntti, kanttori Eevi-Maria Ojala. Hernekeittoa soppatykistä kirkonmäellä ja kirkkokahvit Matin ja Liisan Asemalla. Sponsoreina K-Market Ruokamestari sekä Matin ja Liisan Asema.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Etsikkoaikoja

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3:15).

Kolehti

Gideon-järjestölle Raamattujen jakamiseen.

Lahjoitussivulle pääset tästä linkistä.

Lapinlahden seurakunta