Ystäväpiiri

ti 14.9. kello 13.00 - 14.30
Alapitkän kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 35 henkilöä)

Ikääntyneiden ihmisten yksinäisyyttä lievittävä Ystäväpiiri toimii Alapitkällä.Ystäväpiirit ovat seurakunnan ja Vanhustyön keskusliiton yhdessä toteuttavat piirit. Ystäväpiiriläisten toiveita kuunnellaan. Piirissä on monipuolista ohjelmaa ja käydään vierailuilla. Juodaan kahvit ja tuetaan toisiamme surussa ja ilossa. Alapitkän Ystäväpiiri kokoontuu Alapitkän kirkossa, jos ei ole toisin sovittu. Piirin vastuuhenkilöinä toimivat Eeva-Liisa ja Jouko Miettinen sekä diakonissa Vuokko Väätäinen.

Ikääntyneiden ihmisten yksinäisyyttä lievittävä  Ystäväpiiri toimii Alapitkällä.Ystäväpiirit ovat seurakunnan ja Vanhustyön keskusliiton  yhdessä toteuttavat piirit. Ystäväpiiriläisten toiveita kuunnellaan. Piirissä  on monipuolista ohjelmaa ja käydään vierailuilla. Juodaan kahvit ja tuetaan  toisiamme surussa ja ilossa. Alapitkän Ystäväpiiri kokoontuu Alapitkän kirkossa, jos ei ole toisin sovittu. Piirin vastuuhenkilöinä toimivat Eeva-Liisa ja Jouko Miettinen sekä diakonissa Vuokko Väätäinen.

Lapinlahden seurakunta