Kirpputoritapahtuma

su 19.9. kello 11.00 - 16.00
Väärnisaaren leirikeskus.
Väärnin leirikeskus

Väärnin leirikeskuksen tavaroiden myynnille järjestetään kirpputoritapahtuma Väärninsaaressa 19.9. kello 11–16.

Väärnin leirikeskuksen irtaimiston (tavara on sellaista, mitä seurakunnan leirikeskuksessa voi kuvitella olevan ja vähän enemmänkin. Lisäksi myydään kaikki käyttökelpoinen talotekniikka ja kalustus rakennuksesta) myynnille järjestetään kirpputoritapahtuma Väärninsaaressa 19.9. kello 11–16. Ensimmäisen tunnin aikana on mahdollisuus tutustua etukäteen tavaroihin, myynti alkaa kello 12. Irtaimiston myynnistä mahdollisesti kerääntyvät varat käytetään Väärninsaaren ystävät toiminnan käynnistämiseen.

Väärninsaaren ystävät toivottaa kaikki joukolla mukaan viettämään syksyinen sunnuntai-iltapäivä muistorikkaassa Väärninsaaressa. Tule mukaan tekemään löytöjä ja nauttimaan Marttojen tekemistä letuista ja kahvista, partiolaisten grillaamista makkaroista sekä osta kotiin vietäväksi tiistaiseuran hapankaalia. Musisoinnista huolehtii Eläkeliiton Lapinlahden yhdistys.

Paikalle kutsutaan myös muita kirpputorimyyjiä. Tule myymään omia tavaroitasi, tai tekemään löytöjä muiden vanhoista aarteista.

Myyntipaikan (pöytiä rajoitetusti) vuokraus on maksuton, niitä löytyy sisältä ja jos sää sallii se voi olla ulkonakin!

Ilmoittautumiset 15.9.2021 mennessä, antero.ylitalo56@gmail.com tai puh. 050 384 0482.

Väärnisaaren ystävät Facebook sivu

Lapinlahden seurakunta