Siioninvirsiseurat

su 10.10. kello 18.00
Seurakuntatalo (Seurakuntasalissa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 45 henkilöä)

Tervertuloa matalan kynnyksen seuroihin!

Herännäisyys eli körttiläisyys on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sisäinen herätysliike. Se puolustaa arkaa ja ikävöivää uskoa, jossa Kristuksen ja ihmisen väliin ei aseteta mitään. Armo kuuluu kaikille.

Herännäisyydessä korostuvat kristillinen elämä ja keskusteleva ilmapiiri. Siionin virsienLinkki avautuu uudessa välilehdessä veisaaminen yhdessä on körttiläisen hartaudenharjoituksen ydin. Näitä usein rukouksen muotoon kirjoitettuja virsiä keräännytään veisaamaan seuroihinLinkki avautuu uudessa välilehdessä joko seurakunnan tiloihin, kotiin tai kuten korona-aikana: verkkoseuroihinLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Seuroissa vuorottelevat veisuu ja lyhyet puheet, jotka nousevat Sanasta ja puhujan elämänkokemuksesta. Puheen voi pitää kuka tahansa, ja sen sävy on rinnalla kulkijan.