Uudenvuodenaaton hartaus

Lapinlahden kirkko (Kirkossa on käytössä 1/3 osa paikoista, 300 henkilöä)

Kirkkoon sopii koronarajoitusten puitteissa noin 330 henkilöä. Tule kiittämään kuluneesta vuodesta ja pyytämään siunausta uuteen vuoteen! Hartauden pitää Ville Hassinen. Kanttorina on Heini Heide.

Uudenvuodenaatto

Joulujakso, jouluaika

Aikamme on Jumalan kädessä

Kun kalenterivuoden vaihde uuden ajan alkupuolella vakiintui tammikuun alkuun, joulukuun viimeisen illan aiheeksi tuli muistaa ajan kulumista. Meitä muistutetaan siitä, että elämämme ei riipu ainoastaan maailmassa vallitsevista valloista ja laeista. Elämämme on Jumalan kädessä. Meillä on paljon aihetta kiitokseen ja katumukseen. Uusi vuosi merkitsee myös sitä, että Jumala antaa meille mahdollisuuden aloittaa uudestaan.

Lapinlahden kirkkoon mahtuu koronarajoitusten puitteissa noin 330 henkilöä. Tervetuloa paikan päälle!

Lapinlahden seurakunta
Lapinlahden seurakunta