Uudenvuodenpäivän messu klo 13

la 1.1. klo 13.00

Lapinlahden kirkko (Kirkossa on käytössä 1/3 osa paikoista koronarajoitusten vuoksi)

Verkkotapahtuma

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tapahtuma tallennetaan

Tule alkamaan Uutta Vuotta Jumalan Sanan, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Messun toimittaa Arno Toivanen ja kanttorina on Heini Heide.

Uudenvuodenpäivä

Joulujakso, jouluaika

Jeesuksen nimessä

Tammikuun ensimmäinen päivä sai kirkollisen sisältönsä jo ennen kuin sitä vietettiin kalenterivuoden vaihtumisen päivänä. Päivä on ns. joulun oktaavi (kahdeksas päivä, viikon kuluttua vietettävä jälkijuhla). Kuvaus Jeesuksen lapsuudesta on ehtinyt ympärileikkaukseen ja nimenantoon asti, ja siihen liittyen tekstit puhuvat Jeesuksen nimen merkityksestä. Muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei meille ole annettu. Jeesus-nimi merkitsee ’Herra on apu, Herra pelastaa’. Siihen nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.

Lapinlahden kirkkoon mahtuu koronarajoitusten puitteissa noin 330 henkilöä. Tervetuloa paikan päälle!

Lapinlahden seurakunta
Lapinlahden seurakunta