su 16.1. klo 10.00
Pöydän ääressä istuu ihmisiä. Pöydällä on ruokaa ja juomaa. Jeesuksen käsi on siunaamassa.

Lapinlahden kirkko (Kirkossa on käytössä 1/3 osa paikoista koronarajoitusten vuoksi)

Verkkotapahtuma

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Kirkkoon sopii koronarajoitusten puitteissa noin 330 henkilöä. Liturgina ja saarnajana Ville Hassinen, kanttorina Heini Heide.

2. sunnuntai loppiaisesta

Joulujakso, loppiaisaika

Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Kaanan häitä kuvaava teksti oli aikoinaan yksi loppiaisen aiheista. Kun kertomus tietäjistä liitettiin keskiajalla loppiaiseen, evankeliumiteksti Kaanan häistä sijoitettiin toiseen loppiaisen jälkeiseen sunnuntaihin. Näin kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

Kolehti: Joensuun Herättäjäjuhlat 2022.

Rahankeräyslupa:

Rahankeräysluvan saaja: Herättäjä-Yhdistys ry

Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus

Luvan numero: RA/2018/1100, myönnetty 15.11.2018

Keräysaika ja -alue: 1.1.2019 – 31.12.2023 koko maa poislukien Ahvenanmaa.

Kerättävien varojen käyttö ja aikataulu: Kerätyt varat käytetään yhdistyksen aluetyöhön ja paikallisosastotoimintaan, nuoriso- ja opiskelijatyöhön, ylioppilaskotitoimintaan, herättäjäjuhlien järjestämiseen, yhdistyksen musiikkityöhön, lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan. Kerättävät varat käytetään tarpeen mukaan, normaalisti vuoden sisällä lahjoituksen tekemisestä.

Rahankeräystili: POP Pankki FI29 4747 0010 0394 77

Lapinlahden seurakunta