Tiekirkko soi! "Kesän kaikuja"

to 23.6. klo 13.00
laulaja ja pianisti selät vastakkain

Lapinlahden kirkko

Aino Nissinen, laulu ja Juan Pablo Muñoz, piano. Mukana myös lähetysvieraita Tansaniasta sekä Ulla Rissanen.

Konsertin ohjelma sisältää Hugo Wolfin hengellisiä lauluja, suomalaisia kesälauluja sekä Mozartin motetin "Exultate Jubilate".

Sopraano Aino Nissinen on valmistunut musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikin osastolta Kuopiosta sekä musiikkipedagogiksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2019. Tämän jälkeen hän on jatkanut laulun opiskelua yksityistunneilla Helsingissä opettajinaan Ritva-Liisa Korhonen ja Reetta Haavisto. Aino on tehnyt Neddan roolin oopperasta I Pagliacci oopperastudio Ainossa. Hän on esiintynyt solistina Amko-sinfonian kanssa. Lauluopintojen ja konsertoimisen lisäksi Aino työskentelee kuoronjohtajana, laulunopettajana ja kanttorina.

Pianisti Juan Pablo Muñoz Bulla on kolumbialaissyntyinen muusikko. Hän on opiskellut musiikin maisteriksi Franz Lisztin Akatemiassa Budapestissa Unkarissa. Hän on toiminut soolopianistina sekä pianistina erilaisissa kokoonpanoissa. Juan Pablo työskentelee myös pedagogina opettaen monen tasoisia opiskelijoita.

Mukana on myös vieraita Tansaniasta:  Joshua Mikumo, teologian opiskelija ja Godhope Uiso, evankelista. Tulkkina on pastori Ulla Rissanen.

Lämpimästi tervetuloa! Vapaa pääsy.

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Lapinlahden seurakunta

Ota yhteyttä

kanttori
Lapinlahden seurakunta
Mykkäläntie 6
73100 Lapinlahti

Viikkovapailla pääsääntöisesti ma–ti.