"Rahtu taivasta" -live art tilaisuus

la 27.8. klo 12.00
taiteilija ulla remes

Luova Puu

Taiteilija Ulla Remes maalaa ympäröivän luonnon, läsnäolevien ihmisten ja livemusiikin kanssa vuorovaikutuksessa. Musiikista vastaa Heini Heide.

Live art -tilaisuudessa kuva- ja yhteisötaiteilija Ulla Remes maalaa kookasta paperirullaa ihmisten keskellä. Lapinlahden kulttuurihistoriallisissa maisemissa syntyvä maalaus tulee esille Eemil Halosen museoon 14.10. alkavaan Iisalmen Kuvataideseuran 70-vuotisjuhlanäyttelyyn, jonka on kuratoinut Iida Valkonen. 

Maalaus syntyy vuorovaikutuksessa ympäröivän luonnon, läsnäolevien ihmisten ja elävän musiikin kanssa: värejä elokuisessa maisemassa veden ja viljan äärellä kätilöi kanttori Heini Heiden laulu sähköpianon säestyksellä. Tapahtumassa on mahdollisuus omakustanteiseen kahvitteluun.

Ulla Remeksellä on yli kahdenkymmenen vuoden ura kuvataiteilijana. Live artia hän on tehnyt Suomen lisäksi Jordaniassa, Israelissa, Unkarissa, Virossa ja Kreikassa. Hän maalaa näkyviin tapahtuman tunneilmastoa, ja musiikin lisäksi innoittajana voi olla esimerkiksi seminaarin keskustelu ajankohtaisista teemoista.  Heini Heide on Lapinlahden seurakunnan kanttori, jolla on myös laulunopettajan koulutus. Hän on esiintynyt laulajana ja solistina useissa erilaisissa konserteissa pienistä kokoonpanoista suuriin kirkkomusiikkiteoksiin. Itse itseään säestäminen antaa suuret mahdollisuudet maalailla myös musiikkia läsnäolevan hetken innoittamana. Tilaisuus toteutuu yhteistyössä Lapinlahden seurakunnan kanssa.

Vapaa pääsy!
 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Lapinlahden seurakunta

Ota yhteyttä

kanttori
Lapinlahden seurakunta
Mykkäläntie 6
73100 Lapinlahti

Viikkovapailla pääsääntöisesti ma–ti.