Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tapahtuma tallennetaan

Saarnaa TM Ossi Martikainen, liturgina Lauri Jäntti. Keskustapuolueen Ylä-Savon piirin kirkkopyhään liittyen messun jälkeen on seppeleenlasku sankarihaudoilla sekä ruokatarjoilu, kahvit ja ohjelmaa Kinnusen juhlahuoneistossa, järjestäjänä Lapinlahden Keskustan kunnallisjärjestö ja Keskustanaiset.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Jumalan huolenpito

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat ”Autuaampi on antaa kuin ottaa”.

Kolehti

Kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa. Suomen Merimieskirkko ry.

Merimieskirkon lahjoitussivistolle pääset tästä.

Lapinlahden seurakunta