Tavataan kirkossa

ke 25.1. klo 18.00 – 20.00

Tavataan kirkossa -keskiviikkoiltaisin olet tervetullut Lapinlahden kirkkoon, jonka ovet ovat avoinna klo 18-20. Tarjolla on iltateetä, yhdessäoloa, keskustelua ja lopuksi hartaus.

Tällä kertaa vieraana on psykologi ja psykoterapeutti Anne Paulo-Tuovinen,joka puhuu aiheesta ”Aikuisena nuoren kasvukipujen äärellä” klo 18.30 Tilaisuuteen on kaikilla kiinnostuneilla vapaa pääsy ja se on tarkoitettu erityisesti kaikille nuorten kanssa toimiville: vanhemmille, isovanhemmille, kasvattajille, kummeille ja kavereille. Klo 18 lähtien on tarjolla kahvia ja teetä, ja Annen alustuksen jälkeen on mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun.

Nuoret ovat yhteinen asiamme ❤

Anne Paulo-Tuovinen on työskennellyt psykologina vuodesta 1987. Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirissä hän työskenteli mm. nuorisopsykiatrian poliklinikalla ja osastolla. Vuosituhannen vaihteessa hän siirtyi ammatinharjoittajaksi. Alussa psykoterapia oli keskeisin toimiala, mutta vuosien kuluessa työnohjausten ja koulutusten määrä on kasvanut. Paulo-Tuovinen on vuosien varrella kouluttanut mm. Kuopion yliopistollisen sairaalan ja Niuvanniemen sairaaalan henkilöstöä sekä psykiatriaan erikoistuvia lääkäreitä.