su 29.1. klo 10.00
Vene on yöllä järvellä ja järvellä on myrsky. Jeesus seisoo veneessä oikea käsi ylhäällä ja miehet veneessä ovat peloissaan.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Messu kirkossa. Valtakunnallinen rippikoulupyhä. Saarnaa Liisa Seppänen, liturgi Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.

4. sunnuntai loppiaisesta

Joulujakso, loppiaisaika

Jeesus auttaa hädässä

Tämän sunnuntain sanoma kehottaa meitä jättäytymään kaikessa Jeesuksen varaan. Hän auttaa meitä sisäisessä ja ulkonaisessa hädässä. Luonnonvoimatkin ovat Jeesukselle alamaisia. Ihminen on kaikessa riippuvainen hänestä. Usko häneen, joka tyynnytti myrskyn ja pelasti Pietarin hukkumasta, voittaa toivottomuuden ja antaa uutta luottamusta.

Kolehti: Seurakuntatyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta teemalla Evankeliumin sanoma kuuluu kaikille.

Vapaapäivät tavallisimmin to ja pe.