Kesäseurojen ja Yhteyspäivien sunnuntain ohjelma

su 30.7. klo 10.00 – 15.00
Tumman vihreällä pohjalla teksti: Maailman toivo ja graafinen maapallo.

Kesäseurat ja Yhteyspäivät päättyvät tänään yhteiskristilliseen jumalanpalvelukseen ja lähetysjuhlaan.

Sunnuntain 30.7. ohjelma

Klo 10.00 Elämän toivo – Yhteiskristillinen jumalanpalvelus

Yhteiskristillisessä sanajumalanpalveluksessa saarnaavat Eeva Pouke, Lauri Jäntti, Martti Hänninen ja Petri Korhonen. Liturgina toimii Lauri Jäntti. Kanttorina Heini Heide ja musiikissa Tinja Halunen ja Laura Lahtinen. Kolehti kerätään Uusheräyksen julistustyölle.

Klo 10 pyhäkoulu seurakuntatalolla päiväkerhotiloissa (kirkon vieressä, alakerrassa),

Sirpa Ahtonen ja Maarit Auvinen Iisalmen Vapaaseurakunnasta. Aiheena Jeesus ja lapset.

Paikka: Lapinlahden kirkko, Mykkäläntie 6, Lapinlahti.

Klo 13.00 Kristus, Maailman toivo – Lähetysjuhla ja kapulanvaihto

Lähetysjuhlaan tuovat tervehdyksensä lähetystyöntekijät Tuula Kosonen sekä Pirkko ja Elias Said. Juhlat päättyvät perinteiseen kapulanvaihtoon, jossa edustajia Lapinlahdelta ja Kalajoelta. Tilaisuuden juontaa Eeva Pouke ja säestää Tinja Halunen. Kolehti kerätään Uusheräyksen lähetystyölle.

Jos Luoja suo, tapaamme ensi vuonna Kesäseuroissa Kalajoella.

Tärkeitä linkkejä

Tärkeitä tietoja Kesäseuroihin ja Yhteyspäiville osallistuvilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä (uusherays.fi).

Kesäseurojen ja Yhteyspäivien koko ohjelmaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (uusherays.fi).