Ilmoittautuminen kauden 2020-2021 rippikouluun

Tervetuloa Lapinlahden seurakunnan rippikouluun 2020-2021! Rippikoulukirjeet lähetetään koteihin postikirjeenä viikoilla 37-38. Samanaikaisesti alkaa rippikouluun ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla. Kirjeet lähetetään kaikille 15-vuotta täyttäville kirkkoon kuuluville jäsenille. Kirjeen mukana tulee tietoa eri rippikouluvaihtoehtojen tärkeistä päivämääristä.

Jos et ole seurakunnan jäsen, mutta haluat käydä rippikoulun, voit tulostaa rippikoulukirjeen, osallistujakortin ja muita materiaaleja välilehden Materiaalit alta.

Rippikoulu alkaa Riparin startti-illasta Lapinlahden kirkossa to 1.10.2020 klo 18-19.00. Startti-ilta on tarkoitettu rippikoululaisille sekä heidän huoltajilleen. Illassa kerrotaan tärkeää tietoa liittyen rippikouluun 2020-2021, julkaistaan ryhmäjako sekä palautetaan huoltajan allekirjoituksella varustettu osallistujakortti.

Lämpimästi tervetuloa rippikouluun!

Ilmoittaudu Lapinlahden seurakunnan rippikouluun 2020-2021 klikkaamalla tätä linkkiä (avautuu erillisen organisaation sivulle).

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta