Kuvassa auringon nousu ja teksti. Minä olen ihme ja kiitän sinua siitä. Ps. 91:14

Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 rippikouluun

Tervetuloa Lapinlahden seurakunnan rippikouluun 2023-2024! Rippikoulun kutsukirjeet lähetetään koteihin postikirjeenä viikolla 34. Kirjeet lähetetään kaikille 15-vuotta täyttäville kirkkoon kuuluville jäsenille. Kirjeen mukana tulee Rippikoulun aikataulu kaudelle 2023-2024. Kauden 2023-2024 rippikouluun ilmoittautuminen on päättynyt

Rippikouluun ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Lapinlahden seurakunnan nettisivuilla.  Ilmoittautuminen tapahtuu 1.9.2023-30.9.2023 välisenä aikana. Mikäli et ole ehtinyt ilmoittautua rippileirille tässä ajankohdassa, niin ota yhteyttä nuorisotyöntekijä Tuuli Mäkilään (044-5058471) (Mieluusti viestillä). 

Ilmoittautumiseen, leirimaksuun yms. tietoa löytyy allaolevasta kohdasta joka on nimetty '' Lisätietoja rippikoulusta ja rippikouluun ilmoittautumisesta'' Jos sinulle tulee mitä tahansa kysymyksiä rippikouluun liittyen ota yhteyttä nuorisotyöntekijä Tuuli Mäkilään (044-5058471) (Mieluusti viestillä). 

Rippikoulun valinnassa huomioitavia asioita

  • Rippikouluvaihtoehtoja mietittäessä on hyvä tiedostaa, että leirille osallistuakseen nuoren tulee olla leirikuntoinen. Hänen tulee kyetä majoittumaan samassa huoneessa muiden nuorten kanssa. Nuoren tulee huolehtia itsenäisesti hygieniastaan, syömisestään ja lääkkeistään, sekä pystyä noudattamaan leirin sääntöjä ja aikatauluja. Leirin sääntöjen laiminlyönti ja päihteiden käyttö johtavat leirin keskeytymiseen. Joidenkin nuorten kohdalla päivärippikoulu tarjoaa nuorelle paljon paremman rippikoulukokemuksen kuin leiri, jolla oleminen voi tuottaa haasteita.
     
  • Mahdollisen sairauden oireiden pitää olla riittävällä tavalla hallinnassa, sillä leirillä ei ole töissä terveydenhuollon ammattilaista.
     
  • Leirin aikana rippikoululaisen huoltajan (tai huoltajan ilmoittaman muun aikuisen) tulee olla tavoitettavissa. Esimerkiksi sairastapauksissa nuoren täytyy olla mahdollista tulla kotiin kesken leirin.
     

Rippikouluun liittyvät materiaalit

Jos et ole seurakunnan jäsen, mutta haluat käydä rippikoulun tai et saanut kirjettä seurakunnalta. Voit tulostaa rippikoulukirjeen, osallistujakortin ja muita materiaaleja välilehdestä ''Materiaalit''. 

 

Lämpimästi tervetuloa rippikouluun ja yhteiselle matkalle!

Tästä voi ilmoittautua Kesän 2024 leireille isoseksi tai mentori isoseksi.

Mikäli et ehdi ilmoittautua leirille isoseksi tai mentoriksi, ota yhteyttä Tuuli Mäkilään 0445058471

 

Ilmoittautuminen

Ole yhteydessä

nuorisotyönohjaaja
Mykkäläntie 6
73100 Lapinlahti