Kuvassa auringon nousu ja teksti. Minä olen ihme ja kiitän sinua siitä. Ps. 91:14

Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 rippikouluun

Tervetuloa Lapinlahden seurakunnan rippikouluun 2023-2024! Rippikoulun kutsukirjeet lähetetään koteihin postikirjeenä viikolla 34. Kirjeet lähetetään kaikille 15-vuotta täyttäville kirkkoon kuuluville jäsenille. Kirjeen mukana tulee Rippikoulun aikataulu 2023-2024. Kauden 2023-2024 rippikouluun ilmoittautuminen alkaa syyskuun alussa.

Voit ilmoittautua 2023-2024 rippikouluun tästä. Ilmoittautumislomake avautuu 1.9.2023 klo 12.00

Rippikouluun ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Lapinlahden seurakunnan nettisivuilla.  Ilmoittautuminen tapahtuu 1.9.2023-30.9.2023 välisenä aikana. Mikäli et ole ehtinyt ilmoittautua rippileirille tässä ajankohdassa, niin ota yhteyttä nuorisotyöntekijä Tuuli Mäkilään (044-5058471) (Mieluusti viestillä). 

Ilmoittautumiseen, leirimaksuun yms. tietoa löytyy allaolevasta kohdasta joka on nimetty '' Lisätietoja rippikoulusta ja rippikouluun ilmoittautumisesta'' Jos sinulle tulee mitä tahansa kysymyksiä rippikouluun liittyen ota yhteyttä nuorisotyöntekijä Tuuli Mäkilään (044-5058471) (Mieluusti viestillä). 

Rippikoulun valinnassa huomioitavia asioita

  • Rippikouluvaihtoehtoja mietittäessä on hyvä tiedostaa, että leirille osallistuakseen nuoren tulee olla leirikuntoinen. Hänen tulee kyetä majoittumaan samassa huoneessa muiden nuorten kanssa. Nuoren tulee huolehtia itsenäisesti hygieniastaan, syömisestään ja lääkkeistään, sekä pystyä noudattamaan leirin sääntöjä ja aikatauluja. Leirin sääntöjen laiminlyönti ja päihteiden käyttö johtavat leirin keskeytymiseen. Joidenkin nuorten kohdalla päivärippikoulu tarjoaa nuorelle paljon paremman rippikoulukokemuksen kuin leiri, jolla oleminen voi tuottaa haasteita.
     
  • Mahdollisen sairauden oireiden pitää olla riittävällä tavalla hallinnassa, sillä leirillä ei ole töissä terveydenhuollon ammattilaista.
     
  • Leirin aikana rippikoululaisen huoltajan (tai huoltajan ilmoittaman muun aikuisen) tulee olla tavoitettavissa. Esimerkiksi sairastapauksissa nuoren täytyy olla mahdollista tulla kotiin kesken leirin.
     

Rippikouluun liittyvät materiaalit

Jos et ole seurakunnan jäsen, mutta haluat käydä rippikoulun tai et saanut kirjettä seurakunnalta. Voit tulostaa rippikoulukirjeen, osallistujakortin ja muita materiaaleja välilehdestä ''Materiaalit''. 

 

Lämpimästi tervetuloa rippikouluun ja yhteiselle matkalle!

 

Ilmoittautuminen

Ole yhteydessä

vt. nuorisotyönohjaaja
Mykkäläntie 6
73100 Lapinlahti