Ilmoittautuminen

Tervetuloa rippikouluun 2019-2020! Rippikoulukirjeet lähetetään koteihin postikirjeenä viikoilla 36-37. Samanaikaisesti alkaa rippikouluun ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla. Kirjeet lähetetään kaikille ikäluokan kirkkoon kuuluville jäsenille. Jos et ole jäsen, mutta haluat käydä rippikoulun, voit tulostaa rippikoulukirjeen, osallistujakortin ja muita materiaaleja välilehden "Materiaalit" alta.

Rippikoulu alkaa Riparin startti-illasta ja gospeljumiksesta torstaina 10.10.2019 klo 18-19.30. Startti-ilta on tarkoitettu rippikoululaisille sekä heidän huoltajilleen. Illassa kerrotaan tärkeää tietoa liittyen rippikouluun 2019-2020 sekä palautetaan huoltajan allekirjoituksella varustettu osallistujakortti.

Lämpimästi tervetuloa rippikouluun!

Ilmoittautuminen