Uutiset

Uutislistaukseen

macbook-407127_1920.jpg

Osallistu Lapinlahden jumalanpalvelukseen verkossa tai radion välityksellä

20.3.2020 18.39

Kun seurakunta ei voi tulla kirkkoon, kirkon täytyy tulla seurakunnan luo. Lapinlahden seurakunnan jumalanpalvelus lähetetään suorana lähetyksenä nettiradiossa, YouTubessa ja Radio Sandelsilla.

Jumalanpalvelus verkossa

Seurakunnan jumalanpalvelukset tulevat katsottaviksi verkkoon suoratoistona eli streamina. Katsominen tapahtuu Youtube-verkkopalvelun välityksellä. Tämän saavuttamiseksi Lapinlahden kirkkoon on rakennettu pienimuotoinen suoratoistolaitteisto, jolla sunnuntain jumalanpalvelus voidaan välittää verkkoon. Laitteisto otetaan käyttöön jo sunnuntaina 22.3.

Jumisten lähetys alkaa klo 9.40 jotta katselija ehtii rauhassa etsimään sen omalle näytölleen ennen jumalanpalveluksen alkua. Klikkaa tästä seurakunnan YouTube -kanavalle https://www.youtube.com/channel/UCaAfbbjGIkLnL3RrvRq3f0A. jumalanpalvelus on katsottavissa kanavalla myös jälkeenpäin. Jumalanpalvelus tulee lisäksi nettiradiosta entiseen tapaan.

Jumalanpalvelus Radio Sandelsilla 

Lähetys tulee vuorollaan jokaisesta Ylä-Savon seurakuntayhtymän kirkosta. Ylä-Savon seurakuntayhtymässä haluttiin välittää jumalanpalvelus sellaisella välineellä, joka mahdollistaa osallistumisen kuuntelijana myös heille, joita ei voida verkkolähetysten välityksellä tavoittaa. Radio Sandelsin nettiradio tekee mahdolliseksi kuunnella lähetystä myös älypuhelimesta ja juttuarkistosta kuulijalle sopivana ajankohtana. Kuuntele jumalanpalvelus Radio Sandelsin nettiradiosta http://www.radiosandels.fi/nettiradio/

Lähetykset: 22.3. Lapinlahden kirkko/ 29.3. Pielaveden kirkko/ 5.4. Sonkajärven kirkko/ 12.4. Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko/ 19.4. Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkko. 

Radiohartaudet torstaisin kello 13.05. Tekijät tulevat eri seurakunnistamme.