Uutiset

Uutislistaukseen

Nuorten kenkiä.

Nuorille uusi kiva paikka kokoontumiseen joka toinen lauantai-ilta

29.1.2021 10.37

NuTa, eli Nuortenilta starttaavat Lapinlahden seurakunnan uudessa nuortentilassa lauantaina 30.1.2021 kello 18.00-21.00. Ilta on yhteinen hetki rennon tekemisen parissa kaikille yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille joka toinen lauantai. 

NuTassa on luvassa kahvittelua ja herkkuja, pelejä ja kisoja sekä yhdessäoloa ja hartaus. Illan tekemistä ideoidaan myös yhdessä nuorten kanssa. 

“Iltaan voi tulla yksinkin, seuraa löytyy kyllä, tai sitten kaverin kanssa yhdessä”, toteaa Lapinlahden seurakunnan nuorisotyönohjaaja Saara Kauppinen.  

Korona rajoitusten vuoksi NuTa -iltoihin voi osallistua 20 henkilöä, jonka vuoksi iltoihin ilmoittaudutaan laittamalla viestiä Saaralle numeroon 044 5058 471. NuTa on suunnattu 7-luokkalaisista ylöspäin. Nuoret aikuisetkin ovat tervetulleita. Illat jatkuvat pääsääntöisesti joka toinen lauantai. 

Lapinlahden seurakunnan uusi nuortentila löytyy seurakuntatalolta ja se on jo saanut paljon positiivista palautetta. Tilan sisustuksen on suunnitellut Kauppinen itse ja kaverina on ollut seurakunnan kanttori Heini Heide.   

Lisätietoja: Lapinlahden seurakunta, nuorisotyönohjaaja Saara Kauppinen, 044 5058 471, saara.kauppinen@evl.fi