Uutiset

Uutislistaukseen

Tee hyvää osallistumalla Ystäväntuvan kesätapahtumaan

Lapinlahden seurakunnan Ystäväntuvan (Kangaslahdentie 36) kesätapahtuma järjestetään vielä kertaalleen tälle kesää 7.8. klo 10.00 alkaen. Osallistumalla tapahtumaan tekee hyvää, sillä tapahtuman tuotto ohjataan muun muassa diakoniatyöhön. 

Kesätapahtumassa on myytävänä kahvia, mehua ja lettuja. Herkuttelun ohessa kajautetaan laulaa yhteislauluja sekä voi tehdä edullisia ostoksia kirpputorilta.   

“Ystäväntuvan kesätapahtumia järjestettiin kertaalleen kesäkuussa ja heinäkuussa. Tapahtumat onnistuivat hyvin vaikkakin tapahtuma päivinä oli hyvin helteistä”, iloitsee Lapinlahden seurakunnan diakoni Heli Hämäläinen. “Tapahtumissa oli mukavasti ihmisiä paikalla”, jatkaa Lapinlahden seurakunnan vapaaehtoinen lähetyssihteeri, seurakuntaneuvoston jäsen Anne Niiranen

Ystäväntupa on Lapinlahden seurakunnan kirppis-kahvila, jonka tuotosta 70 prosenttia käytetään lähetyksen hyväksi ja 30 prosenttia diakoniatyöhön. Tuvalle voi poiketa myös ihan vaan juttelemaan ja saattaapa sieltä löytää tekemistä tekemisen tarpeessa oleville seurakunnan vapaaehtoistyön parissa.  

Ystäväntupa on avoinna heinä-elokuussa keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10.00-13.00. 

2021-07-28 11:28:21.0