Uutiset

Uutislistaukseen

Lapinlahden Arkissa vapaamuotoista uutta toimintaa alakouluikäisille ja nuorille

13.1.2022 14.46

Lapinlahden seurakunta tarjoaa nuorille ja alakouluikäisille uutta toimintaa. Seurakuntatalon Arkissa on tarjolla pientä välipalaa, pelailua ja rentoa yhdessä oloa. 

Arkin avoimet ovet alakoululaisille pidetään joka toinen viikko torstaisin kello 12.30-15.30. Arkissa voi tehdä läksyjä, pelailla ja oleilla rennosti. Tarjolla on myös pientä välipalaa. Avoimet ovet on tarkoitettu alakouluikäisille. 

-Välillä voimme myös leipoa tai askarrella, myös osallistujien toiveita kuunnellaan, toteaa Lapinlahden seurakunnan nuorisotyönohjaaja Saara Kauppinen. 

Katso Arkin avoimien ovien alakouluikäisille kokoontumisajat tapahtuma-kalenterista

Ilikka tarjoaa rentoa yhdessä oloa nuorille 

Ilikka on tarkoitettu yli 13-vuotiaille nuorille, joka kokoontuu Arkissa Lapinlahden seurakuntatalolla joka toinen keskiviikko kello 13.30-17.00.  

-Ilikka on ilitapäiväkahveista väännetty nimi, Kauppinen naurahtaa. 

Ilikassa voi vaikka hörpätä kupin kahvia ja nauttia pientä välipalaa, pelailla, tehdä läksyjä tai vaikka vain löhöillä sohvilla, jos siltä tuntuu. 

Niin avoimiin oviin kuin Ilikkaan voi tulla paikalle kavereiden kanssa tai ilman, juttu- tai peliseuraa löytää muista nuorista sekä ohjaajista.   

- Arkin avoimiin oviin alakoululaisille ja Ilikkaan ovat kaikki tervetulleita silloin kuin itselle parhaiten sopii, Kauppinen toteaa. 

Täältä löydät Ilikan kokoontumisajat