Lapinlahden seurakunta

Puhelinnumero: Kirkkoherra 040 5021 439
Sähköpostiosoite: lapinlahden.seurakunta@evl.fi

Laskutustiedot

Laskutustiedot ja laskutusosoite (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Aluekeskusrekisterin palvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin 1.1.2023

Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 Kuopion aluekeskusrekisteriin.

Palvelut ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 alkaen puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (ylasavonseurakunnat.fi)

Palvelut

Ylä-Savon seurakuntayhtymä
Ilvolankatu 14b
74100  Iisalmi

Häät, kaste ja tilavaraukset,avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset, sukuselvitykset- ja tutkimukset sekä kirkkoon liittyminen ja eroaminen.

Siirry Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin sivulle osoitteessa ylasavonseurakunnat.fi
Ylä-Savon seurakuntayhtymä
Ilvolankatu 14b
74100  Iisalmi

Papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt, haudanhoitosopimukset ja hautapaikat.

Siirry Hautauspalveluiden sivulle osoitteessa ylasavonseurakunnat.fi

Jaana Ryhänen