Hautausmaat

Lapinlahden seurakunnassa on neljä hautausmaata: Lapinlahden kirkonkylässä Vanha ja Uusi hautausmaa sekä hautausmaat Alapitkällä ja Martikkalassa. Lapinlahden kirkonkylän hautausmailta on kuvia omilla sivuillaan, joille pääsee vasemmalla olevan valikon linkeistä.

Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja keskusrekisteri vastaa jäsenseurakuntien hautausjärjestelyistä. Voit asioida henkilökohtaisesti Iisalmen toimistossa (Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi) maanantaista perjantaihin klo 9-15 välisenä aikana tai soittaa hautaukseen liittyvistä palveluista numeroon 044 7335 201

Lue lisää hautauspalveluista

Etsitkö tiettyä hautaa hautausmaalta?

Kaikkien Ylä-savon seurakuntayhtymän jäsenseurakuntien (Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Varpaisjärvi) hautausmaiden hautapaikkatiedot löytyvät Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä. Tietoja voi kysyä puhelimitse puh. 044 7335 201 tai 044 7335 202. Toimisto palvelee ma-pe klo 9-15.