Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kirkko sijaitsee Lapinlahden keskustassa keskeisellä paikalla. Kirkko on vihitty käyttöön ensimmäisen kerran 10.10.1880.

Katso tästä Lapinlahden kirkon ja Bassin kirkkomuseon esittely pdf-muodossa.

Tutustu Lapinlahden kirkkoon videon avulla

Video: Tatu Hänninen Musiikki: Matti Paalanen

Vaativa pyörätuolireitti

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Kiitos Elämästä - Minna 50 v konsertti

Mukana esiintyjiä elämän eri vaiheista, mm. Satu Kettunen, Minna Forsberg, Leena Toivanen, Mikko Löytty, Seppo Rauteva, Jarkka Rissanen, sukukuoro, Säyneisen nuorisokuoro 1970-luvulta, Jaetun maan lasten kuoro sekä yllätysbändi.

Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Messu, Juha Heikkilän lähtösaarna ja uusien työntekijöiden työhön siunaaminen.

Liturgina Lauri Jäntti ja Juha Heikkilä, saarnaajana Juha Heikkilä, kanttorina Heini Heide, mukana kansalaisopiston kvartetti ja soitinyhtye Vesilinnut. Työhön siunataan vastaava lastenohjaaja Senja Stedt, ma. lastenohjaaja Asta-Leena Leppänen, ma. emäntä Marianna Sormunen sekä vs.kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit messun jälkeen kirkossa.