Siioninvirsiseurat

Herättäjä-Yhdistyksen paikallisosasto järjestää säännöllisesti seuroja seurakuntatalolla, Väärnin pappilassa, Portaanpäässä ja kodeissa. Heinäkuussa on perinteiset Telppäsniityn seurat vuoden 1796 herätyksen tapahtumapaikalla.
Seurojen ohjelma on yksinkertainen: Siionin virret ja lyhyet puheet vuorottelevat. Puhujina on usein maallikoita, tavallisia ihmisiä. Seurat kestävät yleensä noin tunnin. Joskus on myös kahvitarjoilu. Seuroihin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita!

Katso lisätietoja herännäisyydestä Herättäjä-Yhdistyksen kotisivulta.

Seurojen ajat ilmoitetaan tapahtumakalenterissa.

 

Herättäjäjuhlat Kauhavalla 2.-4.7.2021 

Juhlat on tarkoitus järjestää terveysturvallisesti mahdolliset rajoitukset huomioiden.

Pohjois-Savosta: Kuopio, Siilinjärvi, Pielavesi, Maaninka, Keitele tehdään bussiretki koko juhlien ajaksi. Kyytiin pääset myös reitin varrelta! Joten ilmoittaudupa rohkeasti mukaan 28.5. mennessä!

Majoittuminen (2hh/2 yötä) aamupalalla Park Hotel Härmä, (30 km Kauhavalta). Retken hinta/henkilö (200 -230 €) riippuu osallistujamäärästä. (Matkustajavakuutus ei sisälly hintaan) Hotelli edellyttää tietoja 28.5., joten ilmoittaudu siihen mennessä: Kuopion Tila-Auto Oy os. Virranniementie 14 70420 Kuopio (matkan vastuullinen järjestäjä) / Hanna Kinnunen p. +358 44 732 9000 s-posti: hanna.kinnunen@tila-auto.com

Lisätietoja myös ruuttunentuomo@gmail.com p. 0405061386