Kerhot

Jos sinulla on ideoita tai toiveita kerhotoimintaan liittyen, niin ole rohkeasti yhteydessä Saaraan.

Tyttöjen Tiistai

Tiistaisin kokoonnutaan tyttöporukalla seurakuntatalon kerhotilaan klo 17-18.30. Kerho on suunnattu alakoululaisille. Kerhossa askarrellaan, ulkoillaan, kokkaillaan, tehdään koruja, pelataan ja paljon muuta hauskaa. Jokainen kerta päätetään kerhohartauteen. Kerhoa ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat Minttu ja Kaisa.

Kerho on tällä hetkellä täynnä! Vapautuvia paikkoja voit tiedustella Saara Kauppiselta, 044 5058471, saara.kauppinen@evl.fi

Alakoululaisten sählykerho

Tule nauttimaan liikunnan ilosta sählykerhoon torstaisin klo 15.30-16.30 (syyslomalla ei kerhoa). Kerhossa leikitään liikunnallisia leikkejä pelaamisen lisäksi. Voit lainata mailan ja suojalasit seurakunnalta. Ota mukaan juomapullo ja sisäpelikengät. Koulutetut kerhonohjaajanuoret Veetu, Aaro ja Eemeli ohjaavat kerhoa. Kaikentasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Nähdään Monarilla!

Kerho on tällä hetkellä täynnä! Vapautuvia paikkoja voit tiedustella Saara Kauppiselta, 044 5058471, saara.kauppinen@evl.fi

Huom! Mikäli sinulla on flunssan oireita kuten yskä, kurkkukipu, hengenahdistus tai päänsärky, kerhoihin ei voi osallistua.

Kuvassa pelataan sählyä.

Lapinlahden seurakunta