Kerhot

Jos sinulla on ideoita tai toiveita kerhotoimintaan liittyen, niin ole rohkeasti yhteydessä Saaraan.

Alakoululaisten sähly

Tule kokemaan liikunnan riemua alakoululaisten sählykerhoon Monarille torstaisin 15.30-16.30. Kerhossa leikitään liikunnallisia leikkejä pelaamisen lisäksi. Seurakunnalta voi lainata tarvittaessa mailan ja suojalasit. Ota oma juomapullo ja sisäpelikengät mukaan. Kerhoa ohjaavat kerhonhojaajat Aaro ja Eemeli. Kerho on täynnä!

Tyttöjen tiistai

Tiistaisin 1-4-luokkalaiset tytöt kokoontuvat Arkissa seurakuntatalolla klo 17-18.30 mukavan tekemisen merkeissä. Kerhossa askarrellaan, pelaillaan, leikitään, ulkoillaan, kokkaillaan ja hiljennytään hartauteen. Kerhoa ohjaavat kerhonohjaajat Kaisa ja Minttu. Kerho on täynnä!

Arkin avoimet ovet alakoululaisille

Parittomien viikkojen torstaisin alakoululaiset ovat tervetulleita Arkkiin klo 12.30-15.30. Tarjolla on pientä välipalaa. Arkissa voit tehdä läksyjä, pelailla ja oleilla rennosti. Ei ennakkoilmoittautumista. Iltapäivissä mukana nuorisotyönohjaaja Saara.

Kuvassa pelataan sählyä.

Lapinlahden seurakunta