Kerhot

Jos sinulla on ideoita tai toiveita kerhotoimintaan liittyen, niin ole rohkeasti yhteydessä Tuuliin.

Puuhis

Puuhis on tiistaisin klo 17-18.30 kokoontuva 1-3 -luokkalaisille suunnattu kerho. Puuhiksessa touhutaan monenlaista, kuten ulkoilua, kädentöitä, musiikkia, leikkejä ja kokkailua. Jokaisella kerralla rauhoitutaan myös hartauteen. Kerholaiset pääsevät myös itse suunnittelemaan toimintaa. Kerhoa ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat. Puuhis kokoontuu seurakuntatalolla. 

Sporttis

Sporttis on torstaisin klo 15.30-16.30 kokoontuva 3-6 -luokkalaisille suunnattu liikuntakerho. Sporttiksessa liikutaan monipuolisesti ja kokeillaan erilaisia lajeja, kuten sählyä, footsalia, sulkapalloa ja norsupalloa. Mukana on myös liikunnallisia pelejä ja joka kerralla hiljennytään myös hartauteen. Kerholaiset pääsevät myös itse suunnittelemaan toimintaa. Kerhoa ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat. Kerhoon tarvitset mukaan juomapullon ja sisäpelikengät. Sporttis kokoontuu Monarilla.

HUOM! Kerho ei ole päässyt aloittamaan syksyllä 2022 vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Ole yhteydessä Tuuliin, mikäli haluaisit liittyä kerhoon. 

Kuvassa pelataan sählyä.