Kirkot ja tilat

Täältä löydät Lapinlahden seurakunnan kirkot ja muut tilat. Tiloja varataan Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä. Seurakunnan tilojen palveluhinnaston voit katsoa tästä.

Seurakunnan tilojen vuokraus

Seurakunnallinen toiminta edellyttää, että seurakunnalla on kirkko ja muita kokoontumis- ja toimitiloja. Näiden kunnossapidosta vastaavat seurakuntamestari ja siivoja. Lisäksi seurakunnalla on myös oma emäntä, joka huolehtii seurakunnan järjestämään toimintaan liittyvästä tarjoilusta, kuten kahvitukset ja leirien ruokailut, yms.

Kirkko on veloituksetta seurakuntalaisten käytettävissä kirkollisiin toimituksiin. Muut kokoontumistilat, lähinnä seurakuntasali, joka on käytettävissä vain ulkopuolisen pitopalvelun kautta. Pitopalvelut tarjoaa asiakkaan valitsema ulkopuolinen yrittäjä.

Leirikeskus ja Alapitkän kirkko, ovat myös käytettävissä muihin kokoontumisiin, esim. perhejuhliin tai järjestöjen kokouksiin. Leirikeskus sopii myös majoittumiseen, jos vaatimustaso tilojen suhteen ei ole kovin korkea. Tilojen varauksesta voi kysellä: toimistopäällikkö Riitta Kaasiselta (ateria- ja leirikeskuspalvelut) p. 040-593 1611 tai Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä.

Tilojen palveluhinnaston voit katsoa täältä.

Tutustu Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien kirkkoihin ja avaa Kauniit kirkkomme -esite tästä.

Tutustu Lapinlahden kirkkoon videon avulla

Video: Tatu Hänninen Musiikki: Matti Paalanen