Rippikoulukauden 2021-2022 materiaalit

Tältä sivulta löydät kaikki Lapinlahden seurakunnan rippikouluun 2021-2022 liittyvät tärkeät materiaalit. Materiaalit ovat PDF-muodossa ja ne aukeavat uuteen ikkunaan. Saat materiaalin auki klikkaamalla. Voit tarvittaessa tulostaa materiaalin.

Rippikoulun kutsukirje

Rippikoulun kutsukirje lähetetään koteihin postitse 15-vuotta täyttäville seurakunnan jäsenille viikoilla 36-37. Linkki kutsukirjeeseen (aukeaa PDF-muodossa).

Rippikoulun tärkeät päivämäärät

Kutsukirjeen mukana lähetetään materiaali, josta käyvät ilmi rippikoulun tärkeät päivämäärät 2021-2022. Linkki rippikoulun aikatauluun 2021-2022  (aukeaa PDF-muodossa). Huom! Koronasta aiheutuvista mahdollisista muutoksista toiminnassa ilmoitetaan tekstiviestitse 1- huoltajalle ja rippikoululaiselle!

Osallistujakortti

Kutsukirjeen mukana lähetetään osallistujakortti. Osallistujakortti kattaa koko rippikouluvuoden 2021-2022. Osallistujakortista käyvät ilmi rippikoululaisen tärkeät tiedot, jotka ohjaajien on hyvä tietää. Osallistujakortti palautetaan rippikoulun ensimmäiseen kokoontumiseen. Jos osallistujakorttiin tulee muutoksia rippikouluvuoden aikana, tulosta ja palauta ohjaajalle uusi päivitetty osallistujakortti tai ilmoita muutoksista ohjaajalle. Linkki osallistujakorttiin (aukeaa PDF-muodossa).

Ulkoläksyt

Rippikoulun intensiivijaksolla kuulustellaan rippikoulun ulkoläksyt. Ulkoläksyjä on kolme: Apostolinen uskontunnustus, Isä Meidän-rukous sekä Herran siunaus. Ulkoläksyjä kannattaa opetella pitkin rippikouluvuotta. Ulkoläksylistan saat näkyviin alta. Ulkoläksyt löytyvät myös rippikouluraamatun liiteosasta. Rippiraamatut jaetaan leirillä. Linkki rippikoulun ulkoläksyihin (aukeaa PDF-muodossa).

Rippikoulun säännöt

Rippikoulussa sitoudutaan noudattamaan yhteisiä sääntöjä, joilla turvataan jokaisen osallistujan henkinen-, fyysinen- ja sosiaalinen turvallisuus. Rippikoululaisen ja huoltajien kannattaa tutustua sääntöihin ja yhteisiin pelisääntöihin heti rippikoulun alussa. Niihin voi myös palata uudelleen tarpeen vaatiessa. Linkki rippikoulun sääntöihin (aukeaa PDF-muodossa).

Leiri- ja retkikirjeet

Tässä julkaistaan rippikoulun retkiin ja leireihin liittyvät materiaalit noin kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Ei julkaistuja materiaaleja.

Materiaalit