Rippikoulukauden 2021-2022 materiaalit

Tältä sivulta löydät kaikki Lapinlahden seurakunnan rippikouluun 2021-2022 liittyvät tärkeät materiaalit. Materiaalit ovat PDF-muodossa ja ne aukeavat uuteen ikkunaan. Saat materiaalin auki klikkaamalla. Voit tarvittaessa tulostaa materiaalin.

AJANKOHTAISTA!

Meiju siirtyy toisiin tehtäviin ja on poissa 30.4. alkaen. Rippikouluun liittyvissä asioissa ota yhteyttä oman ryhmän ohjaajaan (RK1: Saara Kauppinen, RK2: Lauri Jäntti).

Rippikoulun kutsukirje

Rippikoulun kutsukirje lähetetään koteihin postitse 15-vuotta täyttäville seurakunnan jäsenille viikoilla 36-37 (kutsukirjeen saat auki klikkaamalla linkkiä nimen kohdalta, aukeaa pdf-tiedostona).

Rippikoulun tärkeät päivämäärät

Kutsukirjeen mukana lähetetään rippikoulun aikataulu 2021-2022 (aikataulun saat auki klikkaamalla linkkiä nimen kohdalta, aukeaa pdf-tiedostona). Aikataulusta käy ilmi eri ryhmien rippikoulukokoontumiset. Huom! Koronasta aiheutuvista mahdollisista muutoksista toiminnassa ilmoitetaan tekstiviestitse 1- huoltajalle ja rippikoululaiselle!

Osallistujakortti

Kutsukirjeen mukana lähetetään osallistujakortti (osallistujakortin saat auki klikkaamalla linkkiä nimen kohdalta, aukeaa pdf-tiedostona).

Osallistujakortti kattaa koko rippikouluvuoden 2021-2022. Osallistujakortista käyvät ilmi rippikoululaisen tärkeät tiedot, jotka ohjaajien on hyvä tietää. Osallistujakortti palautetaan rippikoulun ensimmäiseen kokoontumiseen. Jos osallistujakorttiin tulee muutoksia rippikouluvuoden aikana, tulosta ja palauta ohjaajalle uusi päivitetty osallistujakortti tai ilmoita muutoksista ohjaajalle.

Ulkoläksyt

Rippikoulun intensiivijaksolla kuulustellaan rippikoulun ulkoläksyt (ulkoläksyt saat auki klikkaamalla linkkiä nimen kohdalta, aukeaa pdf-tiedostona).

Ulkoläksyjä on kolme: Apostolinen uskontunnustus, Isä Meidän-rukous sekä Herran siunaus. Ulkoläksyjä kannattaa opetella pitkin rippikouluvuotta. Ulkoläksylistan saat näkyviin alta. Ulkoläksyt löytyvät myös rippikouluraamatun liiteosasta. Rippiraamatut jaetaan leirillä.

Rippikoulun säännöt

Rippikoulussa sitoudutaan noudattamaan yhteisiä toimintatapoja, joilla turvataan jokaisen osallistujan henkinen-, fyysinen- ja sosiaalinen turvallisuus. Kurkkaa rippikoulun turvallisuus ja -säännöt (materiaalin saat auki klikkaamalla linkkiä nimen kohdalta, aukeaa pdf-tiedostona).

Leiri- ja retkikirjeet

Tässä julkaistaan rippikoulun retkiin ja leireihin liittyvät materiaalit noin kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Starttileiripäivät lähestyy! PK 4.12., RK1 4.12. ja RK2 12.12.2021. Kurkaa starttileiripäivän ohjelma klikkaamalla tätä linkkiä!

Materiaalit

Lapinlahden seurakunta